Nazaj na vrh

Mnenja

Urša
#lasje
Ta šampon v prahu je naravnost čudovit. Z lahkoto očisti moje lasišče. Ker imam precej mastne lase, sem opazila, da se je podaljšal čas med pranji. Lasišče me po uporabi šampona ne srbi. Navdušilo me je tudi dejstvo, da je pakiran v okolju prijazno embalažo. Ena steklenička nadomesti kar 2 litra klasičnega šampona, saj ne vsebuje vode. Top izdelek.

Urša

Izdelek: Šampon za lase

Lana T.
#obraz
Serum Lucid zadovoljno uporabljam vsaj že eno leto. Poleg učinkovitosti mi je zelo všeč njegova lahka konsistenca in hitro vpijanje v kožo. Odlično se obnese pri bledenju rdečih madežev, ki ostanejo po aknah, ter učinkovito zavira mašenje por. Je nepogrešljiv v moji jutranji rutini, saj zaradi vsebnosti kofeina lepo osveži izgled obraza.

Lana T.

Izdelek: Lucid

Nina V.
#obraz
Serum Lucid je obvezen izdelek pri moji negi kože! Uporabljam ga v moji jutranji rutini že eno leto in morem povedati, da sem nad izdelkom navdušena. Lahka tekstura in visoka vpojnost pusti mojo kožo mehko in čisto pred aknami ter pomaga premagati in zbledeti madeže. Izdelek je izjemno primeren za moj tip kože (kombiniran), saj lepo matira obraz in pomaga pri zmanjšanem videzu por. Lucid bi priporočala vsem, tudi tistim, ki s kožo nimajo večjih težav

Nina V.

Izdelek: Lucid

Manca
#obraz
Sem navdušena nad Lucid serumom in Element čistilom za obraz v prahu. Lucid je enkraten za vse! Z konsistentno uporabo se vidijo odlični rezultati. Dobro mi blaži izbruh aken in krepi kožno pregrado. Čistilo v prahu pa je trajnostno, priročno za potovanje in zdrži celo večnost. Prijeten peneči gel, ki pusti mojo kožo čisto in mehko.

Manca

Sara J.
#vsiizdelki
Claritecini izdelki so učinkoviti, hkrati pa imajo nežne formulacije, ki blagodejno delujejo na kožo in ne poškodujejo bariere. Love

Sara J.

Izdelek: Lucid

Ines K.
#obraz
Iz najstniških let se spopadam z mastno kožo in komedoni. Obiskala sem dermatologa, ki mi je svetoval samo nege obraza. Septembra sem se odločila, da po vseh možnih izdelkih, ki sem jih kupila in negah po kozmetičnih salonih, ki niso imela praktično nobenega učinka kupim ter sprobam še serum Lucid. Ta izdelek je naredil čudež na moji koži. Koža je bolj gladka, manj mastna in nastanek komedonov se zmanjšuje. Serum redno uporabljam zjutraj in zvečer. Iskreno stojim za tem produktom, vse pohvale in ga priporočam vsem!

Ines K.

Izdelek: Lucid

Patricija K.
#obraz
Clariteca izdelki so že več kot eno leto del moje jutranje in večerne skincare rutine. Všeč mi je, da je Petja zasnovala izdelke, ki so preprosti, učinkoviti in ne vsebujejo nepotrebnih sestavin. Moj favorit je definitivno LUCID SERUM, ki je me res navdušil in ga ne izpustim iz svoje rutine. Od nekdaj sem imela težave s kožo in nikoli nisem bila tista srečnica z gladko in sijočo kožo, vse do zdaj! Serum se res lepo vpije v kožo in je izredno vlažilen. Odkar ga uporabljam nimam več mozoljev, moja koža pa je hidrirana, čista in gladka. Res same pohvale za top izdelek!

Patricija K.

Izdelek: Lucid

Maruša P.
#obraz
Feedback: Serum Lucid je zadnje 3 mesece nepogrešljiv del moje jutranje in večerne rutine.
Kljub temu, da nimam zelo problematične aknaste kože, mi pomaga pri boju z mozoljčki, ko se pojavijo (v obdobju menstruacije oziroma, ko sem pod velikim stresom).
Rezultati so vidni že po 2-3 dneh, po enem tednu pa je koža že čisto druga.🤩
Serum je navdušil tudi mojega fanta, tako, da je primeren tudi za moško kožo. Ne zamenjam ga!

Maruša P.

Izdelek: Lucid

Tajda M.
#obraz
Imam mastno in občutljivo kožo, zato se že od vedno spopadam z mozoljčki. Probala sem že veliko izdelkov in niso vsi pomagali. Končno pa sem najdla Lucid od Claritece, ki mi omogoča lepšo kožo. Ni mi izboljšal samo kožo, ampak mi je izboljšal tudi mojo samozavest.

Tajda M.

Izdelek: Lucid