Brezplačna poštnina nad 50€

Sunless Tan Lines – Samoporjavitveno Pršilo

24,90 

Hitra porjavelost kože brez sončenja

100% naravno samoporjaviteno pršilo, ki kožo obarva lepe bronasto rjave barve in obstane 7 dni.

Formulacija je bila razvita izpod rok kozmetologinje Petje Škufca.

Možnost plačila po prevzetju, preko UPN obrazca in s kartico.
Poštnina, ki znaša 3,90 € se obračuna na blagajni.

EKSPRESNA DOSTAVA (1-3 delovnih dni)
BREZPLAČNA DOSTAVA (nad 50 €)
100% GARANCIJA (možnost vračila)

Prihrani s paketkom

100% naravno in vegansko

Porjavitev brez izpostavitve soncu

Ne pušča madežev na oblačilih

Brez oranžnega podtona na koži


BEFORE/AFTER naših naj influencerk

BEFORE/AFTER naših zvestih uporabnic


Možnost plačila po prevzetju, preko UPN obrazca in s kartico. Poštnina, ki znaša 3,90 € se obračuna na blagajni.

Možnost plačila po prevzetju, preko UPN obrazca in s kartico.
Poštnina, ki znaša 3,90 € se obračuna na blagajni.


Nazadnje dodani komentarji

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tale vaš izdelek je huda konkurenca marsikateri veliki kozmetični korporaciji. Sunless tan lines je next level, do danes nisem bila zadovoljna z nobenim samoporjavitvenim izdelkom in sem že skoraj obupala. Včeraj nanesem in v postelji po 15ih minutah kot dani nič, zjutraj pa se zbudim z noro lepo barvo 😍
ANA M.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Moram vam povedat, dasem fulfulful zadovolna s Sunless tan lines pršilom. Po naravi sem sicer bolj temna ampak takšne polti pa nisem imela še nikoli. Ste dobili novo redno stranko 🤍.
AJDA H.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Včeraj sem prvič probala Sunless tan lines in zjutraj sploh nisem mogla verjet kakšna je razlika v tenu 😍. Tole je čist nad pričakovanji in definitivno naročim ponovno, ko zmanjka!
ANDREJA K.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
10/10 zadovoljna s Sunless-om ❤️❤️❤️
NIKA D.

Opis

2x Sunless Tan Lines – Samoporjavitveno Pršilo

46,02 

3x Sunless Tan Lines – Samoporjavitveno Pršilo

60,06 

Priporočeno je, da dan pred nanosom samoporjavitvenega pršila naredite piling, se depilirate ter nanesete vlažilno kremo.

Izdelek razpršite na očiščeno in suho kožo ter ga z rokavico dobro razmažite.

Pršilo ne vsebuje pigmentov, ki puščajo madeže na oblačilih in posteljnini, zato se lahko po nanosu brez slabe vesti takoj obleče in nadaljujete z opravili, saj Sunless tan lines ne pušča madežev.

Končna porjavelost se razvije v 4-6 urah (porjavitev ne bo takoj vidna), zato je priporočljivo, da pršilo nanesete pred spanjem. V kolikor porjavitev ni dovolj temna za vas, lahko postopek ponovite. Za vzdrževanje porjavelosti nanos ponovite vsakih 5-7 dni ter kožo redno vlažite.

Dihidroksiaceton - enostaven sladkor, neškodljiv in naravno prisoten v telesu. Glavna sestavina, ki povzroči porjavelost kože.

Eritruloza – naravni keto sladkor (naravno prisoten v malinah), ki poskrbi za naraven in enakomeren ten kože, brez oranžnega podtona.

Alantoin, Pantenol (Vitamin B5), Glicerin – vlažila, ki skrbijo za enakomeren nanos pršila in posledično porjavitve kože.

INCI: Aqua, Glycerin, Dihydroxyacetone, Erythrulose, Coco Glucoside, Panthenol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Allantoin.

Pogosta vprašanja

Samoporjavitveno pršilo je naravno sredstvo za pridobivanje zagorelega videza kože. Je tudi edini varni način pridobitve porjavelosti kože, saj za doseganje rezultatov ni potrebna izpostavitev soncu. Za UV sevanje (sončno svetlobo) je znano, da povzroča prezgodno staranje kože, opekline in kožnega raka. S samoporjavitvijo se temu izogneš in še vedno uživaš v zagorelem videzu kože.

Sunless tan lines je 100% naravna formulacija (več si o sestavinah preberi zgoraj v zavihku ''sestavine''), je pa tudi edini varni način pridobitve porjavitve, saj smo pri vseh ostalih do danes znanih načinih pridobitve porjavelosti izpostavljeni UV sevanju (sončni svetlobi), ki ima v prekomerni izpostavitvi škodljive učinke kot so prezgodno staranje kože, opekline in kožni rak.

Ne! Saj vsebuje sestavino Eritrulozo, ki poskrbi za naraven ten kože brez oranžnega podtona. Tukaj se SUNLESS TAN LINES razlikuje pred nekaterimi samoporjavitvenimi izdelki na tržišču, ki te sestavine ne vključujejo v formulacijo zaradi visoke cene.

Pršilo se takoj po nanosu posuši in ne pušča madežev, zato se lahko takoj oblečete (tudi v bela) oblačila ali greste spat. Končna porjavelost se bo razvila v 4-6 urah, zato je priporočljivo, da se namažete pred spanjem in se zjutraj zbudite z zagorelim videzom kože.

Ne! Porjavitev zgine po cca. 5 dnevih! Je pa res, da porjavelost hitreje zgine npr. na obrazu, ki ga večkrat dnevno umivamo. V tem primeru lahko porjavelost nadgrajujete enostavno tako, da pršilo nanesete še enkrat.

Ni priporočljivo, da se takoj po nanosu tuširate, saj tako zmanjšate učinkovitost delovanja. Lahko pa se stuširate eno uro po nanosu oz. kasneje.

Dodatne informacije

Teža 0,24 kg
Quantity

1, 2, 3

Be the First To Know About New Releases or Special Sales.

Sign-up for 30% offer

Sapien a mattis quis nibh orci augue otitus.