→ NAD 49€ BREZPLAČNA POŠTNINA ←

ELEMENT Šampon za lase v prahu

12,30 

Šampon za lase v prahu, ki se aktivira z vodo med umivanjem

Šampon za lase za normalen in masten tip las.

Glavne sestavine: glicin, kofein

Formulacija je bila razvita izpod rok kozmetologinje Petje Škufca.

Možnost plačila po prevzetju, preko UPN obrazca in s kartico.
Poštnina, ki znaša 3,90 € se obračuna na blagajni.

EKSPRESNA DOSTAVA (1-3 delovnih dni)
BREZPLAČNA DOSTAVA (nad 50 €)
100% GARANCIJA (možnost vračila)

Prihrani s paketkom

Koraki uporabe:

Navodila o uporabi

Poglej si video kako uporabljati ELEMENT šampon za lase v prahu za najboljše rezultate!

Opis

ELEMENT – Šampon za lase + telo v prahu

21,99 

ELEMENT – Paket vseh čistil v prahu

36,99 

Šampon za lase uporabite 1x-2x na teden oz. večkrat po potrebi.

Čiščenje las je ELEMENT (sskj: bistveni, osnovni del) za doseganje sijočih, dišečih in zdravih las. Šampon nanesite na lasišče, podrgnite da raztopite nečistoče in sperite z vodo. Priporočamo 2x ali 3x spiranje.

Glicin - aminokislina, ki je je ključen gradnik keratina v laseh. Keratin je ključen protein v laseh, saj predstavlja kar 80% las in skrbi, da so tvoji lasje nelomljivi in gosti.

Kofein – prispeva k hitrejši rasti las.

Silika – skrbi za večji volumen las.

INCI: Sodium Coco Sulfate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Citric Acid, Xanthan Gum, Silica, Citrus Aurantifolia Oil, Allantoin, Glycine, Caffeine, Sodium Bicarbonate.

Pogosta vprašanja

Zmoči roke z vodo. Potresi prah na vlažne roke ali direktno na vlažne lase. Z drgnenjem aktiviraš šampon in ga naneseš na lasišče. Med masiranjem šampona v lase lahko dodate majhno količino vode na lase za večje penjenje.

Naša čistila v prahu ne vsebujejo konzervansov in stabilizatorjev, ki jih tekoča čistila potrebujejo za stabilnost. V primerjavi s tekočimi čistili je prednost naših izdelkov v neto masi, ki je 20x nižja, kar je ključnega pomena za bolj ekološki transport. Linija Element je brez vode kar pomeni, da jih uporabnik lahko zapakira tudi v ročno prtljago, v potovalki pa zasedajo veliko manj prostora. Proizvodnja brezvodnih izdelkov je tudi bolj ekološka. Naši izdelki so zapakirani v stekleničke kar pomeni, da so v primerjavi s tradicionalnimi tekočimi čistili, ki so večinoma pakirani v plastiko tudi bolj trajnostni.

Na zadnji strani embalaže sta prikazana dva krogca, ki predstavljata količino prahu v naravni velikosti za eno spiranje. Krogec postavite blizu dlani za lažjo predstavo. Če imate dolge lase natresite prah v velikosti večjega kroga, če imate kratke lase pa natresite prah v velikosti manjšega kroga. Držite se pravila manj je več. Med masiranjem šampona v lase lahko dodate majhno količino vode na lase za večje penjenje. Pri umivanju las priporočamo 2-kratno ali 3-kratno spiranje.

Suh šampon (dry shampoo) ne spiramo in deluje tako, da absorbira odvečne lipide, ki dajejo našim lasem mastni videz. S suhim šamponom podaljšamo bolj svež videz las za kakšen dan. Prepogosta uporaba suhih šamponov ni priporočljiva. Šampon v prahu pa iz las spiramo in deluje tako kot tradicionalni tekoči šampon, ki ima funkcijo čiščenja in negovanja. Šampon za lase Element je zasnovan tako, da boste čas med pranji las podaljšali vsaj za 1 dan.

V primerjavi z že obstoječimi alternativnimi čistili se naši izdelki razlikujejo v obliki in načinu nanosa izdelka. Na trgu obstajajo šamponi v trdi obliki, ki jih je potrebno drgniti direktno na lasišče in lahko povzročajo cukanje las. Trdi šamponi lahko za sabo puščajo tudi voskast film na laseh. Prav tako je odlaganje takšnih in podobnih izdelkov težava, saj na kadi puščajo madeže.

Šampon za lase je namenjen mastnemu tipu las. Vsebuje aminokislino glicin, ki je ključen gradnik keratina v laseh. Keratin je ključen protein v laseh, saj predstavlja kar 80% las in skrbi, da so tvoji lasje nelomljivi in gosti. Šampon vsebuje tudi kofein, ki prispeva k hitrejši rasti las.

Dodatne informacije

Teža 0,19 kg

Opis

Be the First To Know About New Releases or Special Sales.

Sign-up for 30% offer

Sapien a mattis quis nibh orci augue otitus.