→ BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€ ←

ELEMENT Paket vseh čistil v prahu

36,30 

Paket čistilnih izdelkov v prahu za lase, telo in obraz.

Čistilni set:

– Šampon za lase v prahu za sijoče in negovane lase

– Čistilni gel za telo v prahu za dišečo in negovano kožo

– Čistilo za obraz v prahu za odstanitev nečistoč in ličil

Formulacija je bila razvita izpod rok kozmetologinje Petje Škufca.

Možnost plačila po prevzetju, preko UPN obrazca in s kartico.
Poštnina, ki znaša 3,90 € se obračuna na blagajni.

EKSPRESNA DOSTAVA (1-3 delovnih dni)
BREZPLAČNA DOSTAVA (nad 50 €)
100% GARANCIJA (možnost vračila)

Prihrani s paketkom

Nežno očisti nečistoče iz kože in las

Naravne sestavine

Hidracija kože in las

Aktivne sestavine: vitamin c, glicin, kofein, alantoin

Navodila o uporabi

Poglej si video kako uporabljati ELEMENT šampon za lase v prahu za najboljše rezultate!

Kaj pravijo naše stranke

Opis

Vsi čistilni izdelki v paketu so v obilki prahu in ju enostavno aktiviraš tako, da prah potreseš na vlažne roke, podrgneš, naneseš na željen predel in po umivanju spereš.

Čistilo za obraz uporabite zjutraj in zvečer pred nanosom ostalih negovalnih izdelkov. Čistilni gel za telo lahko uporabiš 1x-2x na dan oz. po potrebi za umivanje telesa. Prah potreseš na vlažne roke in podrgneš da nastane gel, ki ga naneseš na želeni predel telesa. Čistilni gel na koncu spiraš. Šampon za lase priporočamo, da uporabljaš 2x-3x na teden oz. po potrebi. Prah potreseš na vlažne roke in podrgneš, da nastane gel, ki ga naneseš na lase. Šampon na koncu spiraš. Priporočamo 2-kratko ali 3-kratko spiranje za bolj temeljito čiščenje las.

Stabilna oblika vitamina C – deluje antioksidativno, nevtralizira oksidativni stres in pripomore k sintezi kolagena.

Alantoin - deluje pomirjujoče na koži, kar je ključno pri čistilnih izdelkih, ki jih zaradi drgnenja bolj grobo nanašamo kot npr. negovalne izdelke kot so kreme.

Glicin - aminokislina, ki je je ključen gradnik keratina v laseh. Keratin je ključen protein v laseh, saj predstavlja kar 80% las in skrbi, da so tvoji lasje nelomljivi in gosti.Čistilo za obraz INCI: Sodium Lauryl Sulfoacetate, Oryza Sativa Starch, Allantoin, Xanthan Gum, Sodium Ascorbyl Phosphate, Citric Acid.Čistilni gel za telo INCI: Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Coco Sulfate, Oryza Sativa Starch, Xanthan Gum, Silica, Allantoin, Citric Acid, Citrus Aurantifolia Oil, Sodium Bicarbonate.Šampon za lase INCI: Sodium Coco Sulfate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Citric Acid, Xanthan Gum, Silica, Citrus Aurantifolia Oil, Allantoin, Glycine, Caffeine, Sodium Bicarbonate.Pogosta vprašanja

Šampon za lase: Zmoči roke z vodo. Potresi prah na vlažne roke ali direktno na vlažne lase. Z drgnenjem aktiviraš šampon in ga naneseš na lasišče. Med masiranjem šampona v lase lahko dodate majhno količino vode na lase za večje penjenje.

Čistilni gel za telo: Potresi prah na vlažne roke. Z drgnenjem rok aktiviraš gel za prhanje in ga naneseš na telo.

Potresi prah na vlažne roke. Z drgnenjem aktiviraš čistilni gel in ga naneseš na obraz. Za bolj vizualna navodila si poglej video na koncu strani,kjer ti pokažem kako enostavna je uporaba čistila.

Naša čistila v prahu ne vsebujejo konzervansov in stabilizatorjev, ki jih tekoča čistila potrebujejo za stabilnost. V primerjavi s tekočimi čistili je prednost naših izdelkov v neto masi, ki je 20x nižja, kar je ključnega pomena za bolj ekološki transport. Linija Element je brez vode kar pomeni, da jih uporabnik lahko zapakira tudi v ročno prtljago, v potovalki pa zasedajo veliko manj prostora. Proizvodnja brezvodnih izdelkov je tudi bolj ekološka. Naši izdelki so zapakirani v stekleničke kar pomeni, da so v primerjavi s tradicionalnimi tekočimi čistili, ki so večinoma pakirani v plastiko tudi bolj trajnostni.

Na zadnji strani embalaže sp prikazani krogci, ki predstavljajo količino prahu v naravni velikosti za eno spiranje. Krogec postavite blizu dlani za lažjo predstavo. Če imate dolge lase natresite prah v velikosti večjega kroga, če imate kratke lase pa natresite prah v velikosti manjšega kroga. Držite se pravila manj je več. Med masiranjem šampona v lase lahko dodate majhno količino vode na lase za večje penjenje. Pri umivanju las priporočamo 2-kratno ali 3-kratno spiranje. Pri čistilnem gelu za telo priporočamo 1-kratno spiranje. Pri čistilu za obraz prav tako priporočamo 1-kratno spiranje.

Dodatne informacije

Teža 0,49 kg

Opis

Be the First To Know About New Releases or Special Sales.

Sign-up for 30% offer

Sapien a mattis quis nibh orci augue otitus.