→ NAD 49€ BREZPLAČNA POŠTNINA ←

3x Sunless Tan Lines + GRATIS piling

60,06 

Hitra porjavelost kože brez sončenja

100% naravno samoporjaviteno pršilo, ki kožo obarva lepe bronasto rjave barve in obstane 7 dni.

Formulacija je bila razvita izpod rok kozmetologinje Petje Škufca.

Možnost plačila po prevzetju, preko UPN obrazca in s kartico.
Poštnina, ki znaša 3,90 € se obračuna na blagajni.

EKSPRESNA DOSTAVA (1-3 delovnih dni)
BREZPLAČNA DOSTAVA (nad 50 €)
100% GARANCIJA (možnost vračila)

Prihrani s paketkom

Sestavine naravnega izvora

Porjavitev brez izpostavitve soncu

Ne pušča madežev na oblačilih

Brez oranžnega podtona na koži


BEFORE/AFTER naših naj influencerk

BEFORE/AFTER naših zvestih uporabnic


Nazadnje dodani komentarji

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tale vaš izdelek je huda konkurenca marsikateri veliki kozmetični korporaciji. Sunless tan lines je next level, do danes nisem bila zadovoljna z nobenim samoporjavitvenim izdelkom in sem že skoraj obupala. Včeraj nanesem in v postelji po 15ih minutah kot dani nič, zjutraj pa se zbudim z noro lepo barvo 😍
ANA M.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Moram vam povedat, dasem fulfulful zadovolna s Sunless tan lines pršilom. Po naravi sem sicer bolj temna ampak takšne polti pa nisem imela še nikoli. Ste dobili novo redno stranko 🤍.
AJDA H.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Včeraj sem prvič probala Sunless tan lines in zjutraj sploh nisem mogla verjet kakšna je razlika v tenu 😍. Tole je čist nad pričakovanji in definitivno naročim ponovno, ko zmanjka!
ANDREJA K.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
10/10 zadovoljna s Sunless-om ❤️❤️❤️
NIKA D.

Opis

 

Priporočamo uporabo izdelka pred spanjem, da se barva razvije čez noč.

Sunless ne pušča barve, zato se lahko takoj po nanosu oblečete. Če porjavelost ni dovolj temna za vas, lahko nanos ponovite. Za vzdrževanje porjavelosti nanesite Sunless tan lines vsakih 7 dni in dnevno navlažite kožo s kremo/losjonom.

Pred uporabo priporočamo uporabo pilinga, ki bo poskrbel, da bo vaša koža gladka, nanos samoporjavitve pa bo bolj enakomeren.

Kožo očistite in posušite nato pa enostavno Sunless tan lines razpršite na željen predel ter ga s plastično rokavico dobro razmažite.

Bronasto rjava barva se razvije v 4-6 urah in se stopnjuje v naslednjih 24h urah. Obarvanost kože ostane 5-7 dni in se počasi z naravnim luščenjem kože odstranjuje.

Dihidroksiaceton - enostaven sladkor, neškodljiv in naravno prisoten v telesu. Glavna sestavina, ki povzroči porjavelost kože.

Eritruloza – naravni keto sladkor (naravno prisoten v malinah), ki poskrbi za naraven in enakomeren ten kože, brez oranžnega podtona.

Alantoin, Pantenol (Vitamin B5), Glicerin – vlažila, ki skrbijo za enakomeren nanos pršila in posledično porjavitve kože.

INCI: Aqua, Dihydroxyacetone, Propanediol, Glycerin, Erythrulose, Coco Glucoside, Panthenol, Benzyl Alcohol, Allantoin, Citric Acid, Sodium Gluconate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Dehydroacetic Acid.

Pogosta vprašanja

Samoporjavitveno pršilo je naravno sredstvo za pridobivanje zagorelega videza kože. Je tudi edini varni način pridobitve porjavelosti kože, saj za doseganje rezultatov ni potrebna izpostavitev soncu. Za UV sevanje (sončno svetlobo) je znano, da povzroča prezgodno staranje kože, opekline in kožnega raka. S samoporjavitvijo se temu izogneš in še vedno uživaš v zagorelem videzu kože.

Sunless tan lines je naravna formulacija (več si o sestavinah preberi zgoraj v zavihku ''sestavine''), je pa tudi edini varni način pridobitve porjavitve, saj smo pri vseh ostalih do danes znanih načinih pridobitve porjavelosti izpostavljeni UV sevanju (sončni svetlobi), ki ima v prekomerni izpostavitvi škodljive učinke kot so prezgodno staranje kože, opekline in kožni rak.

Ne! Saj vsebuje eritrulozo, ki poskrbi za naraven ten kože brez oranžnega podtona.

Pršilo se takoj po nanosu posuši in ne pušča madežev, zato se lahko takoj oblečete (tudi v bela) oblačila ali greste spat. Končna porjavelost se bo razvila v 4-6 urah, zato je priporočljivo, da se namažete pred spanjem in se zjutraj zbudite z zagorelim videzom kože.

Ne! Porjavitev zgine po cca. 5 dnevih! Je pa res, da porjavelost hitreje zgine npr. na obrazu, ki ga bolj bolj pogosto umivamo. V tem primeru lahko porjavelost nadgrajujete enostavno tako, da pršilo nanesete še enkrat.

Po nanosu izdelka ne spiraj vsaj eno uro in se izogibaj aktivnostim pri katerih veliko znojiš.

Dodatne informacije

Teža 0,96 kg
Quantity

1, 2, 3

Be the First To Know About New Releases or Special Sales.

Sign-up for 30% offer

Sapien a mattis quis nibh orci augue otitus.