Povratak na vrh
The Element set DUO (HR) 24,60  22,60 
Na zalihi

The Element set DUO (HR)

24,60  22,60 

Dodaj u košaricu
 • Nega las in telesa
 • Naravne sestavine
 • Vlaženje kože in las
 • Aktivne sestavine: alantoin, glicin, et. olje limete

Alantoin – deluje pomirjujoče na koži, kar je ključno pri čistilnih izdelkih, ki jih zaradi drgnenja bolj grobo nanašamo kot npr. negovalne izdelke kot so kreme.

Glicin – aminokislina, ki je je ključen gradnik keratina v laseh. Keratin je ključen protein v laseh, saj predstavlja kar 80% las in skrbi, da so tvoji lasje nelomljivi in gosti.

Kofein – prispeva k hitrejši rasti las.

Čistilni gel za telo INCI: Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Coco Sulfate, Oryza Sativa Starch, Xanthan Gum, Silica, Allantoin, Citric Acid, Citrus Aurantifolia Oil, Sodium Bicarbonate.

Šampon za lase INCI: Sodium Coco Sulfate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Citric Acid, Xanthan Gum, Silica, Citrus Aurantifolia Oil, Allantoin, Glycine, Caffeine, Sodium Bicarbonate.

Product Quantity

Gel Element za tuširanje

Gel za tuširanje za sve tipove kože. Gel za tuširanje nježno će očistiti vaše tijelo i istovremeno ga hidratizirati. Osim blagih sastojaka za čišćenje koji neće iritirati vašu kožu, sadrži i hidratantne sastojke poput alantoina. Ima prekrasan citrusni miris koji će vašu kožu nakon tuširanja ostaviti svježom i nahranjenom.

Posebnost gela za tuširanje je što je u obliku praha i aktivira se vodom samo tijekom pranja. Budući da proizvod ne sadrži vodu, ne sadrži ni konzervanse i stabilizatore koji mogu iritirati kožu i oči.

1x 50g Element
1

Šampon za kosu Element

Šampon za od normalne do masne kose. Šampon potiče aktivno djelovanje folikula dlake. Dubinski ali nježno čisti vlasište. Pranje šamponom Element osigurava svježinu kose nekoliko dana i zahtijeva rjeđe pranje kose.

Posebnost šampona je što je u obliku praha i aktivira se vodom tek tijekom umivanja. Budući da proizvod ne sadrži vodu, isto tako ne sadrži ni konzervanse i stabilizatore koji mogu iritirati kožu i oči.

1x 50g Element
1
Besplatna dostava za narudžbe iznad 49,00 .

Sigurna kupnja zaštićena SSL certifikatom

 • Korištenje

  Oba čistilna izdelka sta v prahu in ju enostavno aktiviraš tako, da prah potreseš na vlažne roke, podrgneš, naneseš na željen predel in po umivanju spereš.

  Čistilni gel za telo lahko uporabiš 1x-2x na dan oz. po potrebi za umivanje telesa. Prah potreseš na vlažne roke in podrgneš da nastane gel, ki ga naneseš na želeni predel telesa. Čistilni gel na koncu spiraš. Šampon za lase priporočamo, da uporabljaš 2x-3x na teden oz. po potrebi. Prah potreseš na vlažne roke in podrgneš, da nastane gel, ki ga naneseš na lase. Šampon na koncu spiraš. Priporočamo 2-kratko ali 3-kratko spiranje za bolj temeljito čiščenje las.

 • FAQ

  Kako aktiviram šampon za lase in čistilni gel za telo v prahu?

  Šampon za lase: Zmoči roke z vodo. Potresi prah na vlažne roke ali direktno na vlažne lase. Z drgnenjem aktiviraš šampon in ga naneseš na lasišče. Med masiranjem šampona v lase lahko dodate majhno količino vode na lase za večje penjenje.

  Čistilni gel za telo: Potresi prah na vlažne roke. Z drgnenjem rok aktiviraš gel za prhanje in ga naneseš na telo.

  Zakaj sta izdelka v prašni obliki in ne v tekoči?

  Naša čistila v prahu ne vsebujejo konzervansov in stabilizatorjev, ki jih tekoča čistila potrebujejo za stabilnost. V primerjavi s tekočimi čistili je prednost naših izdelkov v neto masi, ki je 20x nižja, kar je ključnega pomena za bolj ekološki transport. Linija Element je brez vode kar pomeni, da jih uporabnik lahko zapakira tudi v ročno prtljago, v potovalki pa zasedajo veliko manj prostora. Proizvodnja brezvodnih izdelkov je tudi bolj ekološka. Naši izdelki so zapakirani v stekleničke kar pomeni, da so v primerjavi s tradicionalnimi tekočimi čistili, ki so večinoma pakirani v plastiko tudi bolj trajnostni.

  Koliko prahu naj natrosim za eno spiranje?

  Na zadnji strani embalaže sp prikazani krogci, ki predstavljajo količino prahu v naravni velikosti za eno spiranje. Krogec postavite blizu dlani za lažjo predstavo. Če imate dolge lase natresite prah v velikosti večjega kroga, če imate kratke lase pa natresite prah v velikosti manjšega kroga. Držite se pravila manj je več. Med masiranjem šampona v lase lahko dodate majhno količino vode na lase za večje penjenje. Pri umivanju las priporočamo 2-kratno ali 3-kratno spiranje. Pri čistilnem gelu za telo priporočamo 1-kratno spiranje.

//Tawk widget