Nazaj na vrh

FAQs

Dostava

Koliko stane poštnina paketa?

V primeru plačila z UPN obrazcem (predračun) ali s kartico poštnina paketa znaša 3,9 € za dostavo v Sloveniji (za enkrat pošiljamo samo v Slovenijo). V primeru plačila po povzetju se zaračuna še dodatnih 0,9€.

V koliko časa prejmem paket?

Paket prejmeš v 1-3 delovnih dni od naročila. Paket običajno odpošljemo še isti dan naročila (do 12. ure) ali naslednji dan. V primeru večjega števila naročil (ponavadi v času akcij) bo tvoje naročilo odposlano nakasneje 3. delovani dan od naročila. Pakete odpošiljamo vsak delovni dan (PON-PET). Paket prejmete ponavadi v dopoldanskih urah zato premislite o dostavi na delovno mesto. Vaš paket bo dostavila Pošta Slovenije.

Kje je moje naročilo?

Paket boste prejeli v roku 1-3 delovnih dni od naročila. V primeru akcij vas prosimo za razumevanje, da bo morda paket kakšen dan zamudil, saj smo majhno podjetje in v velikem navalu naročil zmanjka kašen par rok za pakiranje. Pošta Slovenije vam posreduje sprejemno številko na SMS sporočilo in na mail. Vaš paket lahko sledite na spletni strani https://sledenje.posta.si/ V kolikor sprejemne številke ne prejemte nam lahko pišete na info@clariteca.com in vam pomagamo.

Ali lahko naročim paket na služben naslov?

Paket vam lahko dostavimo na vaš stalni naslov prebivališča ali na kraj zaposlitve. Če želite, dostavo na vaš služben naslov, morate navesti ime podjetja in številko osebe, ki bo na voljo za prevzem paketa.

Plačila in vračila

Je spletna stran varna za nakup?

V varnost spletne strani clariteca.com ni dvoma. Vaša transakcija je varna, saj je povezava zavarovana z 256-bitno zaščito.

Lahko izdelke plačam po prevzetju?

Seveda! Izdelke lahko plačate tudi po povzetju. Možnosti plačila so tudi s kartico ali preko UPN obrazca.

Imam težave s postopkom plačila. Kaj lahko storim?

V kolikor imate težave s plačilom nas kontaktirajte na tel. št. 031/250-777 ali nam pišite na info@clariteca.com. S skupnimi močmi bomo odpravili težave kar se da hitro.

Ali lahko izdelek vrnem?

Seveda, v kolikor z izdelkom ne boste zadovoljni, nam ga lahko v 14 dneh od prejema pošljete nazaj in vam vrnemo denar. Za več informacij o postopku vračila izdelka si preberite naše Pogoje poslovanje, točka 20.

Kakšen je postopek vrnitve izdelkov?

Izdelek lahko vrnete v 14 dneh od prejetja izdelka, v kolikor z njim niste zadovoljni. Za vrnitev izdelka nam pišite na info@clariteca.com. Vrnjen izdelek je lahko vrjnen z minimalno porabo. Od prejetja paketa vam v roku 14 dni vrnemo denar. Vrnjen paket naj vsebuje vaše podatke (ime in priimek, številka naročila, naslov in trr na katerega nakažemo vrnjeno kupnino.

Ali stroške poštnine pri vračilu krijem sam?

Da, pri vračilu blaga stroške poštnine krijete sami. Stroški poštnine se razlikujejo glede na težo paketa. Ceno lahko preverite na pošti.

Naročila

Kako vem, da sem uspešno oddal naročilo?

V nekaj minutah po oddanem naročilu boste prejeli potrditveno sporočilo na vaš e-mail naslov. V kolikor boste plačevali s kartico in bo prišlo do napake pri transakciji, vas bomo o tem obvestili.

Vpisal sem napačen e-mail naslov, kaj lahko storim?

E-mail naslov lahko popravimo v našem sistemu. Prosim sporočite nam pravilen e-mail naslov na info@clariteca.com.

Kako lahko naročim izdelke preko spleta?

Naročilo izdelka lahko opravite hitro in enostavno z naslednjimi koraki:

  1. V internetni brskalnik vpišite: www.clariteca.com
  2. Na vrhu strani v zavihku ”Trgovina” izberite poljubne izdelke s klikom na gumb ”dodaj v košarico”. S klikom na ta gumb se vam bo prikazala vaša ”košarica”, kjer preverite, če so dodani vsi izdelki, ki jih želite kupiti. V kolikor ste z izbranim zadovoljni kliknite ”nadaljuj na blagajno”.
  3. Na blagajni sledite korakom in v kvadratke vpisujte kar od vas zahtevajo. Na koncu izberete dostavo (Pošta Slovenije ali osebni prevzem) in vrsto plačila (UPN, kartica, po povzetju). Na koncu kliknite gumb ”zaključi naročilo”. Po uspešnem zaključku nakupa boste prejeli tudi potrditven e-mail.

Ali lahko spremenim svoje naročilo?

Naročilo lahko spreminjate tako, da nam pišete na info@clariteca.com ali pokličete na tel. št. 031/250-777. Vendar pohitite, v primeru, da bo vaše naročilo že v obdelavi, spremembe ne bodo več mogoče.

Nisem prejel/a potrditvenega e-mail sporočila. Kaj to pomeni?

Prosim najprej preverite, če ste se-mail prejeli v neželeno pošto (”junk mail/spam”). V kolikor sporočila tudi tam ni, nas kontaktirajte na info@clariteca.com in bomo preverili kje se je zalomilo.

Na splošno o izdelkih

So Clariteca izdelki trajnostni?

Trudimo se, da so izdelki kolikor je možno trajnostni a hkrati varni za uporabo. Naša proizvodnja je kar se da trajnostna prav tako pa so naši izdelki pakirani v steklo, ki ima dolgo življensko dobo in ga je lažje reciklirati. Veseli bomo vaših predlogov kako lahko izdelke za vas naredimo še bolj trajnostne in ekološke.

Ali izdelke izdelujete sami ali jih uvožate?

Seveda! Izdelke lahko plačate tudi po povzetju. Možnosti plačila so tudi s kartico ali preko UPN obrazca.Izdelke izdelujemo sami in imamo popolen nadzor na kakovostjo. Formulacije izdelkov razvija kozmetologinja Petja, ki je tudi ustanoviteljica Claritece. Njena prioriteta je kakovost in učinkovitost izdelkov.

Kakšna je vizija podjetja Clariteca?

Na prvem mestu nam je pomembno, da so formulacije učinkovite, kakovostne in enostavne za uporabo. Želimo si, da se ob uporabi naših izdelkov počutiš sijoče in samozavestno. Prav tako pa pri razvoju nikoli ne pozabimo, da je tudi tvoja želja, da so izdelki trajnostni zato strmimo k pravilu ”manj je več”.

Ali lahko uporabljam serum LUCID in kremo ECLIPSE hkrati?

Seveda, izdelka se dopolnjujeta in skupaj še boljše učinkujeta, zato ju lahko uporabljamo v kombinaciji. Lucid in Eclipse lahko kupiš tudi kot paketek po znižani ceni.

Ali lahko khrati uporabim serum LUCID in kremo CALM?

Seveda, izdelka se dopolnjujeta in skupaj še boljše učinkujeta, zato ju lahko uporabljamo v kombinaciji. Lucid in Eclipse lahko kupiš tudi kot paketek po znižani ceni.

Niste našli odgovora na vprašanje?