→ BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€ ←

FAQ

Pogosta Vprašanja

Dostava

V primeru plačila z UPN obrazcem (predračun) ali s kartico poštnina paketa znaša 3,9 € za dostavo v Sloveniji (za enkrat pošiljamo samo v Slovenijo). V primeru plačila po povzetju se zaračuna še dodatnih 0,9€.

Paket prejmeš v 1-3 delovnih dni od naročila. Paket običajno odpošljemo še isti dan naročila (do 12. ure) ali naslednji dan. V primeru večjega števila naročil (ponavadi v času akcij) bo tvoje naročilo odposlano nakasneje 3. delovani dan od naročila. Pakete odpošiljamo vsak delovni dan (PON-PET). Paket prejmete ponavadi v dopoldanskih urah zato premislite o dostavi na delovno mesto. Vaš paket bo dostavila Pošta Slovenije.

Paket boste prejeli v roku 1-3 delovnih dni od naročila. V primeru akcij vas prosimo za razumevanje, da bo morda paket kakšen dan zamudil, saj smo majhno podjetje in v velikem navalu naročil zmanjka kašen par rok za pakiranje. Pošta Slovenije vam posreduje sprejemno številko na SMS sporočilo in na mail. Vaš paket lahko sledite na spletni strani https://sledenje.posta.si/ V kolikor sprejemne številke ne prejemte nam lahko pišete na info@clariteca.com in vam pomagamo.

Paket vam lahko dostavimo na vaš stalni naslov prebivališča ali na kraj zaposlitve. Če želite, dostavo na vaš služben naslov, morate navesti ime podjetja in številko osebe, ki bo na voljo za prevzem paketa.

Plačila in vračila

V varnost spletne strani clariteca.com ni dvoma. Vaša transakcija je varna, saj je povezava zavarovana z 256-bitno zaščito.

Seveda! Izdelke lahko plačate tudi po povzetju. Možnosti plačila so tudi s kartico ali preko UPN obrazca.

V kolikor imate težave s plačilom nas kontaktirajte na tel. št. 031/250-777 ali nam pišite na info@clariteca.com. S skupnimi močmi bomo odpravili težave kar se da hitro.

Seveda, v kolikor z izdelkom ne boste zadovoljni, nam ga lahko v 14 dneh od prejema pošljete nazaj in vam vrnemo denar. Za več informacij o postopku vračila izdelka si preberite naše Pogoje poslovanje, točka 20. 

Izdelek lahko vrnete v 14 dneh od prejetja izdelka, v kolikor z njim niste zadovoljni. Za vrnitev izdelka nam pišite na info@clariteca.com. Vrnjen izdelek je lahko vrjnen z minimalno porabo. Od prejetja paketa vam v roku 14 dni vrnemo denar. Vrnjen paket naj vsebuje vaše podatke (ime in priimek, številka naročila, naslov in trr na katerega nakažemo vrnjeno kupnino.

Da, pri vračilu blaga stroške poštnine krijete sami. Stroški poštnine se razlikujejo glede na težo paketa. Ceno lahko preverite na pošti.

Naročila

V nekaj minutah po oddanem naročilu boste prejeli potrditveno sporočilo na vaš e-mail naslov. V kolikor boste plačevali s kartico in bo prišlo do napake pri transakciji, vas bomo o tem obvestili.

E-mail naslov lahko popravimo v našem sistemu. Prosim sporočite nam pravilen e-mail naslov na info@clariteca.com.

Naročilo izdelka lahko opravite hitro in enostavno z naslednjimi koraki:
1. V internetni brskalnik vpišite: www.clariteca.com
2. Na vrhu strani v zavihku ”Trgovina” izberite poljubne izdelke s klikom na gumb ”dodaj v košarico”. S klikom na ta gumb se vam bo prikazala vaša ”košarica”, kjer preverite, če so dodani vsi izdelki, ki jih želite kupiti. V kolikor ste z izbranim zadovoljni kliknite ”nadaljuj na blagajno”.
3. Na blagajni sledite korakom in v kvadratke vpisujte kar od vas zahtevajo. Na koncu izberete dostavo (Pošta Slovenije ali osebni prevzem) in vrsto plačila (UPN, kartica, po povzetju). Na koncu kliknite gumb ”zaključi naročilo”. Po uspešnem zaključku nakupa boste prejeli tudi potrditven e-mail.

Naročilo lahko spreminjate tako, da nam pišete na info@clariteca.com ali pokličete na tel. št. 031/250-777. Vendar pohitite, v primeru, da bo vaše naročilo že v obdelavi, spremembe ne bodo več mogoče.

Prosim najprej preverite, če ste se-mail prejeli v neželeno pošto (”junk mail/spam”). V kolikor sporočila tudi tam ni, nas kontaktirajte na info@clariteca.com in bomo preverili kje se je zalomilo.

Na splošno o izdelkih

Trudimo se, da so izdelki kolikor je možno trajnostni a hkrati varni za uporabo. Naša proizvodnja je kar se da trajnostna prav tako pa so naši izdelki pakirani v steklo, ki ima dolgo življensko dobo in ga je lažje reciklirati. Veseli bomo vaših predlogov kako lahko izdelke za vas naredimo še bolj trajnostne in ekološke. 

Izdelke izdelujemo sami in imamo popolen nadzor na kakovostjo. Formulacije izdelkov razvija kozmetologinja Petja, ki je tudi ustanoviteljica Claritece. Njena prioriteta je kakovost in učinkovitost izdelkov.

Na prvem mestu nam je pomembno, da so formulacije učinkovite, kakovostne in enostavne za uporabo. Želimo si, da se ob uporabi naših izdelkov počutiš sijoče in samozavestno. Prav tako pa pri razvoju nikoli ne pozabimo, da je tudi tvoja želja, da so izdelki  trajnostni zato strmimo k pravilu ”manj je več”. 

Seveda, izdelka se dopolnjujeta in skupaj še boljše učinkujeta, zato ju lahko uporabljamo v kombinaciji. Lucid in Eclipse lahko kupiš tudi kot paketek po znižani ceni.

Seveda, izdelka se dopolnjujeta in skupaj še boljše učinkujeta, zato ju lahko uporabljamo v kombinaciji. Lucid in Eclipse lahko kupiš tudi kot paketek po znižani ceni.

O pršilu Sunless

O kremi Eclipse

O kremi Calm

O serumu Lucid

Niste našli odgovora na vprašanje?

Be the First To Know About New Releases or Special Sales.

Sign-up for 30% offer

Sapien a mattis quis nibh orci augue otitus.