→ NAD 49€ BREZPLAČNA POŠTNINA ←

Navodila o uporabi

Poglej si video kako uporabljati ELEMENT čistilni gel za telo v prahu za najboljše rezultate!

Koraki uporabe:

Pogosta vprašanja

Potresi prah na vlažne roke. Z drgnenjem rok aktiviraš gel za prhanje in ga naneseš na telo.

Naša čistila v prahu ne vsebujejo konzervansov in stabilizatorjev, ki jih tekoča čistila potrebujejo za stabilnost. V primerjavi s tekočimi čistili je prednost naših izdelkov v neto masi, ki je 20x nižja, kar je ključnega pomena za bolj ekološki transport. Linija Element je brez vode kar pomeni, da jih uporabnik lahko zapakira tudi v ročno prtljago, v potovalki pa zasedajo veliko manj prostora. Proizvodnja brezvodnih izdelkov je tudi bolj ekološka. Naši izdelki so zapakirani v stekleničke kar pomeni, da so v primerjavi s tradicionalnimi tekočimi čistili, ki so večinoma pakirani v plastiko tudi bolj trajnostni.

Na zadnji strani embalaže je prikazan krogec, ki predstavlja količino prahu v naravni velikosti za eno spiranje. Krogec postavite blizu dlani za lažjo predstavo. Prah podrgnite med vlažnimi rokami da nastane gel, ki ga nanesete po celem telesu. Pri umivanju telesa priporočamo 1-kratno spiranje.

Gel za prhanje bo nežno očistil vaše telo in ga hkrati tudi vlažil. Poleg blagih čistilnih sestavin, ki vaše kože ne bodo dražili, vsebuje tudi vlažilne sestavine kot je alantoin. Ima čudovit vonj po citrusih, ki bo tvojo kožo po tuširanju pustil svežo in nahranjeno.

Noben izdelek iz linije Element ne vsebuje konzervansov.

Vsi izdelki linije Element vsebujejo sestavine naravnega izvora.

Be the First To Know About New Releases or Special Sales.

Sign-up for 30% offer

Sapien a mattis quis nibh orci augue otitus.